
Wat pak jij aan?
Werk samen aan de toekomst van ons voedsel in onze hybride leeromgeving. Er moeten steeds meer monden gevoed worden op de wereld. Aan de andere kant willen we zuinig zijn op onze voedselbronnen en zoeken naar slimme oplossingen. Hoe ziet de toekomst van ons voedsel eruit?
In The Chocolate Factory werk je in de praktijk aan spannende vraagstukken uit de voedselketen. Hoe kunnen we ons eten gezonder maken, duurzamer, smakelijker en beschikbaar voor iedereen? Hoe kunnen we voedselverspilling verminderen en verpakkingen milieuvriendelijk maken.
Hoofd en handen
Met geavanceerde machines en technologie bedenk je oplossingen om de productie en verspreiding van voedsel nog beter te maken. Dat doe je met grote machines, snelle robots en slimme software. In onze leeromgeving laat je je hersens kraken en je handen wapperen. Met studiegenoten, docenten en professionals uit het bedrijfsleven. Je werkt aan je eigen toekomst en die van ons voedsel.
Mooie opdrachten Wat je op school hebt geleerd, pas je bij ons toe in de praktijk, onder begeleiding van ervaren professionals uit het bedrijfsleven. Met creatieve opdrachten ontwikkel je nieuwe vaardigheden op het gebied van techniek, innovatie en samenwerking. Bijvoorbeeld hoe een fabriek werkt, hoe producten worden ontwikkeld en vervoerd, en hoe je met verschillende mensen kunt samenwerken. Je maakt kennis met allerlei onderdelen van de foodtech-industrie en ontdekt wat jou het meeste aanspreekt.
Techniek en meer
Naast technische opleidingen werkt The Chocolate Factory ook samen met andere opleidingen op het gebied van communicatie, hospitality en onderzoek op verschillende gebieden. Wordt 'meemaker' en kom stage lopen of afstuderen.
Wil jij komen leren bij de The Chocolate Factory?